22 marts 2003

I dag kan vi fejre endnu en fødselsdag: Regitze bliver et halvt år og det skulle fejres. Vi havde desværre efterladt vores to medbragte flag, så danebro må vente til vi kommer hjem til Danmark igen.

Formiddagen gik med at se på byen - der var en del forretninger og markeder der skulle udforskes og der skulle købes kage til Regitze's fødselsdag. Over middag mødtes vi med Anne Marie og Ann, vi gik og snakkede lidt og tog så ud for at spise aftensmad. Anne Marie og Ann anbefalede en god restaurant, hvor vi bl.a. kunne få en god steak til rimelige penge.

Regitze har som bekendt ingen tænder - så hun måtte nøjes med kartoffelmos. Men det var så også hendes debut og det var vist ikke helt ringe. Hun var lidt svær at komme i kontakt med sålænge hun var sulten og sålænge der var kartoffelmos...

Efter middagen gik vi tilbage til hotellet. Her havde vi købt den fineste lille fødselsdags kage med små konditor dyr på. Regitze fik selv lov til at tage hul på den - og det gik vel egentligt meget godt.... Hun fik i hvert fald taget GODT hul på den. - klik på billedet af kagen og se et billede af Regitze og kagen taget MEGET hurtigt...

Det var en hyggelig dag - selvom der ikke skete helt så meget for Regitze som for Christian på hans fødselsdag. Men det med kagen var lidt sjovt.