13 marts 2003

I dag er det så Christian's fødselsdag. Det havde vi slet ikke set frem til - overhovedet ikke. Spøg til side. Det er sjovt at holde fødselsdag i udlandet - også selvom man ikke kan gøre det med samme ritualer som derhjemme.

Vi startede med fødselsdags sang på sengen. Vi havde selvfølgelig danske flag med - nu var det jo anden gang vi brugte dem.

Så var der gave op-pakning. Christian fik et fodboldsæt, et par badebukser og et par silkeunderbukser. Kopier af en bog som Anna og Søren havde sendt med.Og så venter der en skildpadde når vi kommer hjem.

For at fejre dagen havde vi arrangeret en elefant ride tur. Vi var tidligt ope - vi skulle være i Ao Nang kl. 9 - og med morgenmad og sejltur foran os var vi ude af hytten kl 8. Det er tidligt når man har ferie!

I Ao Nang ventede en pick-up på os. Fem minutters kørsel for åben himmel bragte os ud i "junglen" hvor to elefanter ventede på os.

Christian, mor og Regitze op på den ene, og Maria og far på den anden elefant, og der udad det gik.

Christian var lige ved kun at blive 8 år. Vi passerede MEGET tæt på en edderkop, der sad og hyggede sig i sit spind i en stor bambus. Den var mindre end 10 cm fra ham, og da Mahut'en (ham der "styrer" elefanten) opdagede den gav han et spjæt og slog ud efter den med sin slangebøsse. Maria og far var advaret af tumulten og hylene fra den forreste elefant, og nåede at få et billede af den - se herunder og klik på det. 

.

Efter elefant turen var det frokost tid. Christian havde ud fra flere valg valgt at vi skulle på den nyanlagte McDonalds!!. På vej til Mc fik vi os en "water-melon-shake-take-a-way" i bedste Thai stil - i plastik poser. 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har været på talrige forskellige Mc'er. Men denne var den flotteste og med den bedste service. Billederne viser, at det ikke var helt af vejen at få noget "ordentligt" mad blandt al den Thai mad. Og Regitze fik sin første pommes frites. Det gik rigtig godt. Og igen så Regitze mere af Thailand end vi gjorde; hun blev igen "taget" af en servitrice og vist rundt på hele Mc.

 

Aftensmaden fik vi tilbage på vores halvø - Railay Beach. Menuen var igen selvalgt - nogen fik pasta og andre fik noget der i bogstavligste forstand er "hot"

Det var en lang og begivenhedsrig dag - en god fødselsdag.

TILLYKKE CHRISTIAN