10 marts 2003

Denne dag var i praksis vores første dag ved vandet. Vi havde godt nok haft en pool i Kanchanaburi - men stranden og afslapningen her var det ikke blevet til endnu. Så denne første dag ved stranden - med Maria og Christian's nye dykkermasker og snorkler var længe ventet. Grundig smørring med solfaktor 8 til 50 og vi var klar. AFSLAPNING..... og nyd bare billederne.

Vi mødte et dansk par, der hedder Inger og Palle. De var førtids pensionister og meget flinke. Vi spiste sammen med dem om aftenen - maden kan være lidt stærk her. Se resultatet af "green curry" (på dansk kendt som chili) og hurtig indtagelse af vand.

Uanset hvor meget vi nyder ferien, bliver der tid til lektier - HVER DAG - også lørdag søndag. Det simpelthen bedst at være inden døre mellem 13 og 16, både for os over et år som solen brænder røde og for dem under et år, der skal sove og sover bedst i "køligere" (air-condition som vi har sat på 26 C). Numse-termometeret, som vi har med på lægens anbefaling har pludselig fået sin renæssance til andet end det, det er beregnet til: Temperaturen i middagsheden sniger sig i skyggen op et sted absolut sidst i trediverne. Indtil videre har vi alle undgået solskoldning.