7 marts 2003

Denne dag var dag 2 på den uforglemmelige busrejse. Vi ankom til en mindre havne flække syd for Krabi - og havde i bussen bestemt os for at tage til Ao Nanag - ca 20 km syd for Krabi. Her havde vi hørt/læst at området var godt og ikke særlig befolket af turister.

I havnebyen formåede Lars at bestille noget at drikke  - cola og øl kl 11 om formiddagen... Tjaaa man kan jo mist tidsfornemmelsen. Men vi fik en gang brunch til at presse drikkevarerne ned med, og videre mod Ao Nang.

Vi blev indlogeret på et "mindre" hotelværelse. Det var i praksis ikke meget større end de to 120 cm senge det var udstyret med. Vi kunne lige have Regitze's medbragte 'seng' mellem sengene. Og byen Ao Nang - jaa det viste sig at det alligevel var en turistpræget by. Lidt i stil med Blokhus. Hovedparten af byen består af et stykke vej parallelt med stranden og op til gaden er der hovedsageligt skræddere, spisesteder og turist boder. Vi brugte resten af dagen til slappe af - spise og gå tidligt i seng.

Regitze's seng ovenfor er meget praktisk. Der kan være en masse bagage i når hun ikke sover i den, og da hun for alvor er begyndt at rulle rundt, er den tilpas langt nede til at hun ikke kommer til skade.