1 marts 2003

Lørdag den 1. marts havde vi aftalt at skulle mødes med Rikke - en fælles veninde fra vores tid i Varde. Rikke bor og arbejder i Bangkok på 4. år.

Vi mødtes til brunch på en restaurant anbefalet af Rikke. Det var dejligt at have en lokal kendt til at guide os gennem det vi kunne nå af Bangkok på en dag.

Rikke kunne bekræfte vores anelser om Bangkok - kort og lokal befolkningens evne til at læse disse: Ingen af delene eksisterer i særlig grad. Det bedste kort over Bangkok fik vi som velkomst gave af Rikke. Det er et håndtegnet kort med begrænset detaljeringsgrad, udgivet som et "by-kort".

Efter brunch tog vi på en "Klong" tur, hvilket er en kanal tur. Vi lejede en "long-tail boat" og nød brisen og de spændende kanaler vest for Bangkok i et par timer.

Midt på eftermiddagen kom vi tilbage til vores hotel og tilbragte de varmeste timer ved pølen.

Rikke kom til at anbefale en god skrædder, som vi straks benyttede os af. Efter godt og vel tre timer og med to børn, der var helt firkantede i hovedet af endelig at få lov til at spille på gameboy, kunne vi endelig, nyde noget rigtig lækkert thaimad om end i lidt tarvelige omgivelser. Igen var det dejligt at have Rikke med, både mhs. til stedet og hvad vi skulle bestille og hvordan man begår sig på en thailandsk restaurant.