Familien i Thailand

Så lykkedes det - at få lagt lidt info om vores tur til Thailand ind på vores noget spartanske hjemmeside.

Da vi fik lille Regitze den 22 september 2003 havde vi allerede da i et stykke tid gået og leget med tanken om at bruge en del af barsels orloven og opsparet ferie til at tage en eksotisk rejse til østen. Hele familien for at få en god start på Regitze's tilværelse og for at vi alle kunne lære hende at kende. 

Turen blev planlagt - det skulle være til Thailand  i perioden 25 februar til 6 april. lige knap 6 uger. Formålet med turen er ikke at skulle udforske så stor en del af Thailand som muligt på de knap 6 uger. Det er at være sammen og se det vi har lyst til og har tid til - på Regitze's præmisser.

Tiden kom hvor vi skulle af sted. Lars's arbejds og ferie plan blev ændret i sidste øjeblik - så Regitze, Maria og Christian tog afsted sammen med Birgitte. De ankom til Bangkok onsdag den 26 februar - Lars kom én dag senere.

At skulle undvære far lod ikke til at skulle blive et problem for børnene. Herover et billede fra Heathrow lufthavn. Til trods for at vores rejse bureau Flying Office af uransagelige grunde havde aflyst vores billetter blev humøret højt. Men det krævede et håndfast overblik over situationen i Kastrup lufthavn fra Birgittes side - en hylende Regitze (der ikke kan lide skranker) og to fippende unger der blev ved med at spørge "skalvisåikketilThailand-hva-oghvadskalvinugørehvahvahva" samtidig med at British Airways skulle overtales til at genskabe billetterne. Heldigvis var Lene Thomsen taget til Kastrup lufthavn for at bistå med unger og bagage. Det skulle vise sig at være en uvurderlig hjælp. Tak for det Lene.

På link'ene til venstre kan I følge med i vores færd - vi skal forsøge at lave nye side i takt med vores rejse.